kuva
tyttokuva_banneri_1920x400px.JPG
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / AMK-tutkinnot / Fysioterapeutti, fysioterapia

Fysioterapeutti (AMK)
Fysioterapia

Fysioterapeutti koulutuskorttikuva 800x300.jpg

Fysioterapeuttikoulutuksesta valmistuu terveys-, kuntoutus- ja liikunta-alan asiantuntijatehtäviin julkisen tai yksityisen työnantajan palvelukseen tai itsenäiseksi yrittäjäksi.

Fysioterapeuttina olet työsi laaja-alaisesti hallitseva lääkinnällisen kuntoutuksen ammattilainen, jonka tehtävänä on ihmisen terveyden ja toimintakyvyn edistäminen hänen voimavarojaan tukemalla.

Fysioterapiaa opiskellaan ongelmaperustaisen oppimisen (PBL) pedagogiikan mukaisesti. Ongelmaperustaisessa oppimisessa hyödynnämme käytännön työtilanteita ja kehitämme opiskelijoiden omaa tiedonhankintaa ja kykyä soveltaa teoriatietoa käytäntöön.

Opinnoissa perehdytään ihmiseen kasvavana ja kehittyvänä sekä liikkuvana ja toimivana kokonaisuutena, opitaan arvioimaan ja edistämään eri-ikäisten ihmisten liikkumis- ja toimintakykyisyyttä sekä hyödyntämään tutkittuun tietoon ja näyttöön perustuvia terapiamenetelmiä.

Opit myös yrittäjyyttä ja projektitoimintaa ja voit halutessasi syventää osaamistasi urheilufysioterapian alueella. Opintoihisi sisältyy runsaasti harjoittelua, joka toteutuu aidoissa asiakas- ja potilastilanteissa esimerkiksi projekteissa, sairaaloissa ja kuntoutuslaitoksissa sekä AMKin monipuolisissa oppimisympäristöissä.

Fysioterapeuttiopiskelijoilla on mahdollisuus hakeutua opintojensa ajaksi Lapin urheiluakatemiaan. Lapin urheiluakatemia on Rovaniemellä toimiva oppilaitosten ja yhteistyötahojen verkosto, jonka tehtävänä on huippu-urheilijoiden ja huipulle pyrkivien urheilijoiden valmennuksen tehostaminen sekä urheilijoiden opiskelun tukeminen. Urheiluakatemia tarjoaa urheilijoille valmennusta, harjoitteluympäristöjä, valmennuksen tukipalveluja sekä tukea opintojen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tutustu koulutuksen opetussuunnitelmiin.

LISÄTIETOJA OPISKELUSTA

Erja Rahkola, Rovaniemi
puh. 040 7316055, erja.rahkolasähköposti harmaa.jpg

 

LISÄTIETOJA HAKEMISESTA

Hakijapalvelut
Puh. 0400 830 036 tai 040 511 8659, hakijapalvelutsähköposti harmaa.jpg
Kysy lisää tai tilaa esite!

 • Tutkinto
  Fysioterapeutti (AMK)
 • Opiskelutapa
  Päiväopinnot
 • Laajuus ja kesto
  210 op, 3½ vuotta
 • Aloituspaikat
  Rovaniemi 40 (Syksy 2018)
 • Hakuaika
  14.3.- 28.3.2018 (Syksyllä 2018 alkavat opinnot)
 • Valintakokeet

  Valintakoe 4.-5.6.2018
  Esivalintakoe 19.4.2018

Näin osallistut yhteishakuun
Löydät meidät