kuva
lehti.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Osaamisalat / YAMK-alumnit

YAMK-alumnitoiminta

Kaikki Lapin ammattikorkeakoulusta sekä sitä edeltäneistä Kemi-Tornion ja Rovaniemen ammattikorkeakouluista YAMK-tutkintoon valmistuneet ovat YAMK-alumneitamme.

Alumnina olet mukana verkostossa, jossa pysyt ajan tasalla työelämän ja oman osaamisen kehittämisessä.

Alumnitoiminta on myös vertaistoimintaa, jossa alumnina voit jakaa kokemuksiasi opintojen jälkeisistä työvuosista muiden alumnien kesken. Verkostoituminen ja yhteistyön vahvistaminen alumnien, työelämän ja Lapin ammattikorkeakoulun kesken hyödyntää kaikkia osapuolia.

YAMK-alumnina toimit linkkinä työelämän ja korkeakoulun välissä. Voit välittää meille työelämän tarpeita palvelevia hankeideoita, opinnäytetöiden aiheita, työpaikkoja ja muuta työelämää koskevaa tietoa. Korkeakoulun näkökulmasta olet tärkeä linkki työelämään, koska sinulla on osaamista työelämässä vaadittavista tiedoista, taidoista ja käytänteistä. Voit jakaa kokemuksiasi opetuksessa ja erilaisissa Lapin AMKin koulutustapahtumissa ja seminaareissa.

Rekisteröitymällä Lapin AMKin alumniksi pysyt parhaiten ajan tasalla alumnitoiminnan ajankohtaisista vaiheista. Rekisteröityminen tai toimintaan osallistuminen ei maksa mitään eikä velvoita myöhempään toimintaan. Kannattaa liittyä mukaan myös Lapin YAMK-alumnien Facebook-ryhmään.

Tilaa YAMK-Alumni-uutiskirje!
Kokoamme uutiskirjeeseen YAMK-tutkintoon valmistuneiden kannalta kiinnostavimmat tapahtumat ja jutut. YAMK-Alumni-uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Tilaa kirje sähköpostiisi.
 
Tulossa

Seuraava YAMK-alumnitapahtuma järjestetään 1.11.2018 klo 16-20. Paikkana Meri-Lapin alue, tarkempi paikka ilmoitetaan keväällä.

Tunnet minut YAMKalumni Woman nosto.jpg

Aiemmin tapahtunutta

Marjo Paloniemi on vuoden YAMK-alumni! Lue uutisjuttu.

P1020485.JPG

Lapin AMK:n ensimmäinen alumnitapaaminen pidettiin Rovaniemellä lokakuussa 2015. Uutisjuttu: YAMK-alumnitapahtumassa annettiin huutia työelämän kehittämisen esteille

IMG_1899.jpg