lehti.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Osaamisalat / YAMK-alumnit

YAMK-alumnitoiminta

Kaikki Lapin ammattikorkeakoulusta sekä sitä edeltäneistä Kemi-Tornion ja Rovaniemen ammattikorkeakouluista YAMK-tutkintoon valmistuneet ovat YAMK-alumneitamme.

Alumnina olet mukana verkostossa, jossa pysyt ajan tasalla työelämän ja oman osaamisen kehittämisessä.

Alumnitoiminta on myös vertaistoimintaa, jossa alumnina voit jakaa kokemuksiasi opintojen jälkeisistä työvuosista muiden alumnien kesken. Verkostoituminen ja yhteistyön vahvistaminen alumnien, työelämän ja Lapin ammattikorkeakoulun kesken hyödyntää kaikkia osapuolia.

YAMK-alumnina toimit linkkinä työelämän ja korkeakoulun välissä. Voit välittää meille työelämän tarpeita palvelevia hankeideoita, opinnäytetöiden aiheita, työpaikkoja ja muuta työelämää koskevaa tietoa. Korkeakoulun näkökulmasta olet tärkeä linkki työelämään, koska sinulla on osaamista työelämässä vaadittavista tiedoista, taidoista ja käytänteistä. Voit jakaa kokemuksiasi opetuksessa ja erilaisissa Lapin AMKin koulutustapahtumissa ja seminaareissa.

Alumnitoimintaan osallistuminen ei edellytä rekisteröitymistä. Osallistuminen ei liioin maksa mitään tai velvoita myöhempään toimintaan. Pääset mukaan tilaamalla uutiskirjeen ja/tai liittymällä Lapin YAMK-alumnien Facebook-ryhmään!

Tilaa YAMK-Alumni-uutiskirje!
Kokoamme uutiskirjeeseen YAMK-tutkintoon valmistuneiden kannalta kiinnostavimmat tapahtumat ja jutut. YAMK-Alumni-uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Tilaa kirje sähköpostiisi.
 
Aiemmin tapahtunutta

Marjo Paloniemi on vuoden YAMK-alumni!

P1020485.JPG

Uutisjuttu

--------------------------

Lapin AMK:n ensimmäinen alumnitapaaminen pidettiin Rovaniemellä lokakuussa 2015. Uutisjuttu: YAMK-alumnitapahtumassa annettiin huutia työelämän kehittämisen esteille

IMG_1899.jpg