Lapin AMK työelämälle banneri GOLF.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Osaamisalat

Hyvinvoinnin Torin palvelut työelämään

Hyvinvoinnin Tori on Lapin ammattikorkeakoulun hyvinvointipalvelujen osaamisalan verkostomainen toimintamalli, joka koordinoi koulutus-, palvelu- ja TKI-toimintaa (tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta) erilaisiin tarpeisiin. Toimintamalli voidaan kuvata sateenvarjona, jonka alle sijoittuvat erilaiset oppimisympäristöt ja työelämäyhteistyömuodot.

Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan oppimisympäristöjä Kemissä ovat Hyvinvointipysäkki, ONNI-AUTO sekä simulaatio- ja kehittämisympäristö SKY ja Rovaniemellä ENVI – Hyvinvointialojen virtuaalikeskus sekä Hyvinvointiapteekki. Näiden oppimisympäristöjen ohella TKI-toimintaa toteutuu avoimissa oppimisympäristöissä väestön ja eri organisaatioiden kanssa.

Palvelut
Kehittämisympäristöt
Tutkimus ja kehitys
Henkilöstön koulutus- ja kehittämispalvelut
Toimeksiannot opiskelijoille
Tapahtumat
21.10.2016 13:03

Seksuaalisuuden puheeksi ottaminen - ohjattu keskustelutilaisuus lasten ja nuorten vanhemmille

Aikuisen voi olla vaikeaa puhua lapselle tai nuorelle seksuaalisuudesta. Vaikkei niin olisikaan, tulevat lapsen kysymykset usein yllättäen.

31.10.2016 1:00

Kohti suunnitelmallista ja ikätasoista seksuaalikasvatusta

Seksuaalisuuden portaat - kehittämisiltapäivät Kemissä, Rovaniemellä ja Kittilässä

17.11.2016 0:00

Lasten oikeus suojeluun

Sociopolis järjestää maksuttoman lasten oikeuksien päivän seminaarin 17.11. Tapahtumassa tarkastellaan huostaanottoa sen monista näkökulmista, tuoreeseen tutkimustietoon perustuen. Voit osallistua Kemissä, Rovaniemellä tai netissä.