lehti.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Lapin AMK sosiaalisessa mediassa / #LMode- ja #TunturiL

#LMode- ja #TunturiL- kilpailut

#LMode:n kilpailuaika on 9.2. - 31.5.2015. Osallistuakseen kilpailuun kilpailijan täytyy ladata kuva Instagramiin tai Täsmäisku Tunturiin Facebook-tapahtumaan kilpailuajan aikana ja liittää siihen kilpailussa määritellyt häshtägit. Voittava kuva valitaan arpomalla kaikkien oikeilla hästägeilla osallistuneiden kuvien joukosta. Kilpailun pääpalkintona on iPad. Käytä hästägejä #LMode #lapinamk.

#TunturiL-kilpailun kilpailuaika on 9.2.-1.3.2015. Osallistuakseen täytyy ladata kuva FacebookinTäsmäisku Tunturiin -tapahtumaan tai Instagramiin kilpailuajan aikana. Käytä hästägejä #TunturiL #LMode.


Kilpailu on päättynyt, kiitämme kaikkia kilpailuun osallistuneita!
#LMode –kilpailun voittaja on: Eetu Karppi

Onnea voittajalle!

Alla tarkemmat kilpailun säännöt.

 

 

Kilpailuun osallistuminen

Osallistuminen edellyttää kuvan jakamista Facebookissa tai Instagramissa ja liittämällä kuvaan häshtäg #LMode. #TunturiL-kilpailun aikana osallistuakseen sekä #LMode että #TunturiL-kilpailuihin kuvaan on liitettävä häshtägit #LMode ja #TunturiL. Kuvan tulee olla nähtävillä kaikille Facebookin ja Instagramin käyttäjille.

Osallistujalla täytyy olla täydet oikeudet kuvaan, jonka hän kilpailuun lähettää. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa, sekä kuvat jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

Mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Kilpailijan mahdollisuutta osallistua kilpailuun useammalla eri kuvalla ei ole rajoitettu.

Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetyt kuvat voidaan julkaista Järjestäjän internet-sivuilla, Facebook tapahtumassa, Instagramissa ja muissa julkaisuissa.

Osuuskunta Loihde ja Lapin ammattikorkeakoulu eivät vastaa teknisistä syistä epäonnistuneista osallistumisista.

 

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

Instagramin ja Facebookin vastuuvapaus

Kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

#TunturiL
#LMode- ja #TunturiL- kilpailujen säännöt

Kilpailuaika

#LMode:n kilpailuaika on 9.2. - 31.5.2015. Osallistuakseen kilpailuun kilpailijan täytyy ladata kuva Instagramiin tai Täsmäisku Tunturiin Facebook-tapahtumaan kilpailuajan aikana ja liittää siihen kilpailussa määritellyt häshtägit. Voittava kuva valitaan arpomalla kaikkien oikeilla hästägeilla osallistuneiden kuvien joukosta. Kilpailun pääpalkintona on iPad.

#TunturiL-kilpailun kilpailuaika on 9.2.-1.3.2015. Osallistuakseen täytyy ladata kuva Facebookin Täsmäisku Tunturiin -tapahtumaan tai Instagramiin kilpailuajan aikana.

Kilpailussa käytettävät hästägit #LMode ja #Lapinamk ovat käytössä koko kilpailuajan, #tunturiL on käytössä Täsmäisku Tunturiin –tempauksen ajan sekä viikkoa ennen tempausta ja viikon sen jälkeen, 9.2.2015 – 1.3.2015.

Osallistumisaikaa on 31.5.2015 klo 24 asti.

 

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Osuuskunta Loihde ja Lapin ammattikorkeakoulu. Myöhemmin säännöissä näihin viitataan järjestäjinä.

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Osuuskunta Loihteen henkilökunta, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Voittajien valinta ja palkinnon lunastus

Voittajakuva arvotaan kaikkien osallistumiskelpoisten kuvien keskuudesta viimeistään 2.6.2015. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja ei ole osallistumiskelpoinen tai häneen ei saada yhteyttä kolmen (3) vuorokauden kuluessa Osuuskunta Loihde pidättää oikeuden valita voittaja uudelleen.

Palkinnot

#LModen palkintona on iPad. #TunturiL:n palkintona on 150 euron arvoinen lahjakortti.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voittajan julkistuksesta, voidaan tilalle valita uusi voittaja. Voittajalle ilmoitetaan hänen lähettämäänsä kuvaa kommentoimalla Instagramissa. Käyttämätöntä palkintoa ei korvata eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä vastaa palkintojen arpajaisveroista.

Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat hyväksyvät nämä kilpailun viralliset säännöt. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta.