lehti.jpg
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista

Ajankohtaista

Uutiset
21.11.2017

Verkostoituminen on pienen matkailuyrityksen elinvoimaisuuden elinehto

Hyvin toimivat verkostot helpottavat matkailuyrittäjän arkea ja säästävät aikaa ja rahaa. Menestyvät yritykset ja yhteistyö tuovat myös elinvoimaa ympäröiville alueilleen. Syrjäseuduilla yhteistyön ja verkostoitumisen merkitys korostuu entisestään.

17.11.2017

Ammattikorkeakoulu yhden katon alle Kemissä

Maakunnan sote-ratkaisut eivät vaikuta hoito- ja vanhustyön koulutukseen Kemissä.

14.11.2017

Onnellisesti syrjässä

Saija on 110 asukkaan kylä, josta on 40 kilometrin matka sekä Sallan että Savukosken kuntakeskuksiin. Kyläläiset haluavat itse määritellä tulevaisuutensa.

9.11.2017

Anu ja Heli Huhanantille Vuoden 2017 alumni -tunnustus

Kaupan ja kulttuurin osaamisalan vuoden 2017 alumniksi on tänä vuonna valittu poikkeuksellisesti kaksi henkilöä, myyntipäällikkö Heli Huhanantti ja markkinointiasiantuntija Anu Huhanantti Rovaniemeltä.

9.11.2017

Ammattikorkeakouluissa uskalletaan

Kokeilukulttuuri Goes Arctic oli ammattikorkeakoulujen kokeilukulttuuritapahtumien sarjan päätöstilaisuus. Tapahtumia järjestettiin reilun vuoden aikana yhdeksäntoista kertaa eri puolella Suomea. Kokeilukulttuurin vahvistaminen on yksi hallituksen kärkihankkeista.

Tapahtumakalenteri
29.11.2017

Työtä muotoon -webinaari

Työn muotoilun ajatushautomo.

29.11.2017

Tietoiskussa-webinaari: Oivalla, innostu & inspiroidu

Lapin ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijat järjestävät 1,5 tunnin mittaisen webinaarin yhteistyössä Pisku-hankkeen kanssa. Webinaarissa kolme alansa ammattilaista antaa tietoa ja jakaa tosi elämän esimerkkejä siitä, miten liiketoimintaa on mahdollista tehostaa työn muotoilun, työhyvinvoinnin ja verkostoitumisen avulla.

29.11.2017

Erilaiset, silti samanlaiset -tapahtumapäivä

Oletko valmis? Kehitysvammaiset nuoret ja aikuiset osaksi ammattikorkeakouluyhteisöä.

30.11.2017

Sosiaalialan 9. ajankohtaisfoorumi ja Sociopolis-hankkeen loppuseminaari

Sociopolis järjestää joka kevät ja syksy sosiaalialan ajankohtaisfoorumin jonka aiheet ovat aina ajan hermolla. Syksyn 2017 foorumin teemana on sosiaalinen sotessa - uhka vai mahdollisuus?

5.12.2017

Kosmista tekniikkaa!

Insinöörien ihmeellinen maailma on paljon mainettaan hauskempi. Tervetuloa insinöörikoulutuksen avointen ovien tapahtumaan Kosmos-taloon!