Lapin AMKissa nyt
Tornio_net.jpg

YAMK-opinnot alkoivat lähijaksoilla

Ylempään AMK-tutkintoon tähtäävien opiskelijoiden ryhmät kokoontuivat ensimmäisiin tapaamisiin.

Lue lisää...
Matkailu Jesse Tamski DSC4720 web.jpg

Matkailualan opiskelijoille kolmen oppilaitoksen kursseja tarjottimella

Lapin yliopiston, Lapin AMKin ja Lapin matkailuopiston opiskelijat ovat voineet jo usean vuoden ajan sisällyttää ristiinvalittavia opintoja omiin opintoihinsa

Lue lisää...
IMG_2564.JPG

Lapin AMKin ja Lapin yliopiston yhteinen hanke ”Maahanmuuttajien korkeakoulutus – tie tutkintoon” jatkaa toimiaan

Lapin AMKin ja Lapin yliopiston yhteinen hanke ”Maahanmuuttajien korkeakoulutus – tie tutkintoon” jatkui täydellä teholla Lapin AMKin Rantavitikan toimipisteessä. Paikalla oli joukko iloisia ja innokkaita opiskelijoita. Yksi heistä on Vita Kosonen.

Lue lisää...
Avoinamk_tyttojasateenvarjo_web.jpg

Avoin AMK voi olla viikonloppukurssi tai tie tutkintoon

Avoin AMK on hyvä tapa syventää osaamista tai tutustua eri aloihin ja opiskeluun ammattikorkeakoulussa. Siellä voi myös valmentautua pääsykokeisiin tai opiskella opintojaksoja polkuopintoina tutkintoon.

Lue lisää...
KV-ryhma.JPG

Tule ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle

Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu hakevat vapaaehtoisia henkilöitä ja perheitä mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystävätoimintaan. Ilmoittautumisaikaa on 6. syyskuuta saakka.

Lue lisää...
Tornio campus Artem.jpg

Opiskelijoiden into ja motivaatio yllättivät kesäkampuksen opettajat

Torniossa on parhaillaan käynnissä ammattikorkeakouluopiskelijoiden kansainvälisen kesäkampus, Summer Schoolin, viimeinen jakso.

Lue lisää...
Lapin AMK mediassa
4.9.2015 14:03

Lapin yliopiston soutujoukkue päihitti ammattikorkean - Lapin Kansa | Lapin Kansa Online

Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu mittelivät perjantaina voimiaan lukuvuoden alkajaisiksi perinteisessä kirkkovenesoudussa Kemijoella Rovaniemellä

1.9.2015 14:25

Design-viikko vaihtoi nimensä | Uusi Rovaniemi

Viikko toteutetaan yhteistyössä Lapin yliopiston, Lapin ammattikorkeakoulun, Tiedekeskus Pilkkeen ja Arktikumin sekä useiden yrityskumppanien kanssa

1.9.2015 10:18

Puut lähtivät pois vesiputkityömaan tieltä | Yle Uutiset | yle.fi | YLE Lappi

Lapin ammattikorkeakoulun kampuksella olleet koivut kaadettiin pois työmaan alta. Audio Lapin ammattikorkeakoulun pihalta kaadettiin puut pois putkiremontin alta. Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n verkostopäällikön Jukka Tiuraniemen haastattelu ja kuva: Meri Marjala / Yle Lapin ammattikorkeakoulun pihalla on iso kasa koivutukkeja.

28.8.2015 1:17

Kolmen oppilaitoksen kursseja tarjottimella - Uutisarkisto - Lapin yliopisto - University

in yliopisto - University of Lapland - Lapplands universitet / / / Kolmen oppilaitoksen kursseja tarjottimella Uusimmat uutiset 27.8.2015 Kolmen oppilaitoksen kursseja tarjottimella Lapin yliopiston, Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin matkailuopiston opiskelijat ovat voineet jo usean vuoden ajan sisällyttää ristiinvalittavia opintoja omiin opintoihinsa. Vuosien saatossa opinnot ovat vakiintuneet tärkeäksi osaksi Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin toimintaa.

Tulevia tapahtumia
4.11.2015 12:30–16:00, 18.11.2015 12:30–16:00

InfraBIM-seminaarit syksyllä: YIV 2015 vaatimukset käytännössä

Lapin AMK tarjoaa yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja opiskelijoille mahdollisuuden seurata YIV2015 vaatimuksia syventäviä iltapäiväseminaareja videoneuvotteluyhteyden avulla.

29.10.2015 12:00–17:00

Sinä, YAMK ja 600 muuta hyvää syytä

Lapin YAMK-alumnit ovat valmistuneet ylempään ammattikorkeakoulututkintoon joko Kemi-Tornion AMKista, Rovaniemen AMKista tai vuoden 2014 jälkeen Lapin ammattikorkeakoulusta. Ensimmäinen Lapin YAMK-alumnitapahtuma järjestetään Rovaniemellä 29.10.2015. Mitä sen jälkeen saamme aikaan, on paljon meistä itsestämme kiinni!

11.12.2015 9:30–14:00

Opinvipinää & Avoimet ovet

Tervetuloa Lapin AMKin avoimiin oviin! Tapahtumassa voi tutustua Lapin AMKin koulutustarjontaan sekä erilaisiin oppimisympäristöihin. Tapahtuma tarjoaa myös opinto-ohjaajille ajankohtaista tietoa korkeakouluopinnoista, kuten opiskelijavalinnoista.

Tilaa Lapin AMK Uutiskirje

Uutiskirje kokoaa kiinnostavimmat jutut napakaksi paketiksi.
Kirjoita alle sähköpostiosoitteesi.